För den som både har sport och resa som intresse

Har du alltid drömt om att se ditt favoritlag live? Du kanske har suttit i soffan framför din TV och levt dig in i sången, stämningen och önskat att du kunde vara på plats.

Trots att det är underbart att njuta på distans i hemmet är det en helt annan upplevelse i vekligheten. Därför har också intresset för livematcher ökat inte minst efter pandemin. Oavsett om det är fotboll, golf, tennis, hockey eller motorsport är det enkelt att hitta olika alternativ sportresor.

Testa på ett nytt äventyr

Om du inte har lång semester kan du boka in en weekendresa. Vanligtvis är seriematcher spelade under helgerna och därför passar det alldeles utmärkt. Dessutom är det smidigt att kombinera din sportresa med andra aktiviteter. Vill du se världens bästa fotbollsmatch El Clasico har du mycket att uppleva i Madrid eller Barcelona.

Oavsett om du föredrar nattliv eller kulturella evenemang kan du vara proaktiv och organisera din weekendresa i god tid. På så sätt kan du kombinera olika intressen och maximera dina upplevelser för att få bästa tänkbara äventyr!

Boka sportresa online

Det ska vara smidigt att organisera och boka sin weekendresa online. Därför kan du hitta olika sportpaket genom att klicka här vilket ger dig möjlighet att hitta din favorit på nätet.