Handla ditt portionssnus online

Den som använder sig av snus behöver inte längre traska ner till butiken eller kiosken för att köpa en dosa. Idag kan du smidigt handla ditt snus via nätet och få det hemlevererat. CDON har ett stort utbud av portionssnus online där du kan hitta dina favoriter utan att lämna hemmet.

Snusförsäljning på nätet ökar

I takt med att e-handeln ökar inom alla områden har också snusförsäljningen ökat. Idag är det allt fler som väljer att handla sitt snus över nätet istället för att ta sig till butiken. För dig som använder snus kan det vara glädjande att veta att priserna på nätet ofta är lägre än i en fysisk butik. Precis som inom annan handel är det nödvändigt för att kunna konkurrera med andra företag.

Hårdare regler

Eftersom det har skett en ökning då det kommer till snusförsäljning på nätet har reglerna för försäljningen blivit allt striktare. Som med alla nikotinprodukter är det endast personer som fyllt 18 år som får köpa snus. Marknadsföring av snus har också den blivit striktare vilket gör att företag inte kan uppmuntra köpare att handla snus. Trots det är det allt fler som gör just det, handlar snus via nätet.